Mwandila Poulsen satser stadig på EM-kamp

Enock Mwandila Povlsen har været ude med en skade i nogen måneder, og lige nu er der ikke meldinger om, at han skulle komme i kamp ved næste Danish Fight Night den 1. februar.  Men der skulle ikke være risiko for, at han mister sin statur som EBU EM-udfordrer, ikke mindst fordi at Europamesteren Sandor Martin bokser et frivilligt forsvar i december, mod engelske Joe Hughes.

“Vi har været lidt nervøse for, om Enock ville miste sin placering, men den fastholder han nu, fordi Sandor Martin har valgt at tage et frivilligt titelforsvar. Enock vil stadig skulle møde vinderen af den kamp,” siger træner Thomas Povlsen til Århus Stiftstidende.

Mwandila Poulsen og træner Povlsen har stadig fuld fokus på Sandor Martin.

“Det vælter stadig ind med tilbud til Enock om andre kampe, men vi har valgt at holde hovedet koldt og satse på, at han kan få den her kamp om at blive Europamester. Det vil bare være mere tiltalende for tilskuere og medier, hvis det er Europas bedste i en vægtklasse, der kommer til USA for at bokse en kamp. Samtidig har Sandor Martin en høj placering på flere ranglister. Vinder Enock over ham, så vil han få hans ranglistepoints,” siger Thomas Povlsen.

Når Sandor Martins titelforsvar er overstået vil der være en periode på op til 90 dage til forhandlinger, det vil sige indtil starten af marts, inden kampen går i purseoffer.

Kilde: Stiften.dk, Foto: Enock Mwandila Povlsen Facebook
Kommentarer