Dina Thorslund må arbejde for klar pointsejr

Dina Thorslund (nu 18-0) havde måtte affinde sig med rollen som storfavorit, i hendes WBO VM_titelforsvar mod Niorkis Carreno (nu 22-3), Venezuela. Thorslund tog da også teten fra start, men Carreno viste sig dog nok mere bevægelig end ventet, så hun var ikke helt nem at ramme.

Carreno prøvede nogen højresving og venstre looks, uden det helt store held, så Thorslunds lidt mere præcise arbejde holdt hende i front, selv om det ikke så ud til at være voldsomme bomber, hun landede.  I 4. omgang fik hun dog fint ram på Carreno, der virkede lidt trængt mod slutningen.

Thorslund prøvede at fortsætte offensiven i 5. omgang, men Carreno lod sig ikke så nemt kyse, selv om hun blev ramt. Også i 6. omgang var det Thorslund, der havde det største skyts fremme, men hun ikke altid timingen helt med. Og Carreno fik såmænd også lidt arbejde ind. Samme mønster fortsatte i en lidt hektisk 7. omgang.

I 8, omgang blev Carreno ramt mange gange rent, men Thorslund kunne ikke få arbejdet gjort færdigt, og i 9. omgang var venezuelaneren en smule bedre med. I 10 omgang måtte Carreno satse lidt mere, men hun skulle stadig gå gennem en skærsild af træffere, selv om Thorslund bare skulle køre den hjem.

Efter de 10 omgange var der ikke så meget at rafle om. Thorslund vandt med 2 x 99-91 (Mikael Höök og Jose Antunez) og 100-90 (Grzegorz Molenda).

 

Kommentarer