Diskutabel uafgjort mellem Wilder og Fury

Englænderen Tyson Fury var tæt på at levere det store karriere-comeback, og kun to diskutable scorecards hindrede ham i en vinde en ny VM-titel, da Deontay Wilder fra USA forsvarede sin WBC VM-titel i sværvægt med et uafgjort resultat i Staples Center, Los Angeles.

Fury (nu 27-0-1) så ellers ud til at have god kontrol over det meste kampen, hvor han udnyttede sin rækkevidde og bevægelighed, og forhindrede Wilder (nu 40-0-1) i at komme ind og lande sine bomber. Klassiske virkemidler som jabs og kryds så ud til at bringe englænderen langt foran i kampen. Da han begyndte at blive mere offensiv, fik Wilder dog sin chance, og Fury måtte en tur i gulvet for en højre.

I 12. omgang måtte Fury igen i canvassen, og denne gang var kampen meget tæt på at være slut. Han kom dog op og overbeviste kampleder Jack Weiss om, at han kunne fortsætte, og han havde ikke de store problemer med at nå frem til slutklokken stående.

Sidedommer Robin Tapper havde 114-112 til Fury, Phil Edwards havde 113-113, mens Alejandro Rochin havde 115-111. De fleste iagttagere havde Fury som klar vinder. Her er et interview med Fury efter kampen:

Foto: Esther Lin / Showtime
Kommentarer