Eksamenstid for Thorslund

WBO-verdensmesteren i superbantamvægt, Dina Thorslund, får ekstra pres på, når hun skal forberede sig til kampen mod Alesia Graf den 19. januar i Struer. Blot to dage før kampen skal hun nemlig forsvare sit bachelorprojekt på fysioterapeutuddannelsen.

“Det er to vigtige eksaminer inden for få dage. Jeg har hele tiden haft mit studie ved siden af min boksekarriere, og nu er jeg ved at være i mål,” fortæller Dina Thorslund i en pressemeddelelsen.

Hun er dog overbevist, at begge opgaver er til at løse.

“Selvfølgelig er det en stor udfordring at skulle forberede sig til to så betydningsfulde ting på én gang. Men det er noget, jeg skal klare, og noget jeg ved, at jeg kan klare. Det hele skal gå op i en højere enhed, og det gør det også. Jeg skal nok bestå begge opgaver. Fysioterapeut om torsdagen, verdensmester om lørdagen. Hvor svært kan det være,” mener Thorslund, der ser frem til et spændende år 2019.

“Jeg har et rigtig godt udgangspunkt for at drømme stort i 2019. Jeg er sulten og super motiveret. Jeg drømmer om at få flere titelkampe i bogen. Om det er på hjemmebane eller udebane, så er jeg klar. Jeg vil tage det så vidt som muligt med min boksekarriere, og målet er at samle alle bælterne. Jeg har alle forudsætninger for, at det skal lykkes,” siger hun.

Thorslund vil gerne overgå 2018, som gav hende først en WBC Interim titel og så en WBO VM-titel.

“Kampen mod Ashley var tæt, det var en hård kamp. Jeg var presset, og det kan jeg bestemt ikke lide at være. Mod Munoz havde jeg mere overskud. Jeg var hundrede procent på alle parametre, og jeg ramte bare dagen,” fastslår hun.

Foto: KGZ Fougstedt

 

Kommentarer