Flores’ bror: Mahfoud-kamp er aflyst

Ifølge internationalt anerkendte medier som BoxRec og The Ring er en IBF VM kamp mellem Sarah Mahfoud og mexicanske Mayelli Rosquero Flores (billedet) stadig on. Men Flores’ bror, Johnny Rosquero, melder, at kampen er aflyst for en uge siden, og at Flores’ lejr blev informeret om det af bokseagenten Jose Camarillo, der havde formidlet kampen.

“Jeg ved ikke, hvorfor Mahfouds lejr ikke accepterede kampen, men for en uge siden informerede Camarillo os om, at kampen er aflyst. Det er mærkeligt, for kampen står stadig på BoxRec og danske sider, men vi har ikke fået flybilletter til Danmark til en kamp den 6. november,” fortæller Flores’ bror, der selv har henvendt sig til Boksenyt.

Da kampen blev offentliggjort af Ekstra Bladet og TV2 Sport var der forvirring om, hvorvidt det var et titelforsvar eller en ikke-titelkamp. Den forvirring har også gjort sig gældende i Mexico.

“Kontrakten siger, at Mahfouds team kunne vælge, om det skulle være en titelkamp eller ikke. De spurgte efter mere information om Mayelli’s kampe, måske fordi de ville passe på deres bokser, så hun ikke mistede titlen. Mayelli er en god bokser, så det kunne have været en lektion for Mahfoud,” mener Johnny Rosquero, der også slår fast, at Flores’ rekordliste på BoxRec – 7-0-1 – ikke er komplet.

Kommentarer