Mahfoud vs. Meinke til IBF purseoffer

Sarah Mahfouds mandatory IBF-titelforsvar mod tyske Nina Meinke (på billedet sammen med promoter Ulf Steinforth) er på vej i purseoffer. IBF bekræfter, at purseofferet er fastsat til tirsdag den 2. november kl. 12 lokal tid, i IBFs kontorer i New Jersey, USA.

Pursesplit er 75-25, hvilket betyder at mesteren, Mahfoud, skal have 75 % af pursen, mens udfordreren skal have 25 %. Mininumsbuddet er 2.000 dollars, men med Team Palle og Meinkes tyske promoter, Ulf Steinforth (SES), som oplagte budgivere, så er vil et vinderbud realistisk set være temmelig meget højere.

28-årige Nina Meinke (12-2) er regerende EBU Europamester i fjervægt, og hun er i skrivende stund nr. 5 på BoxRec i den vægtklasse. Hun vil dog nok rykke en tak ned, når Mahfoud igen går ind på listen som aktiv. Meinkes største kamp i karrieren var i 2017 mod Katie Taylor, hvor hun måtte rykke op i letvægt. Hendes andet nederlag var på en split decision i et tysk lokalopgør mod Elina Tissen. Hendes nok største sejr kom nok i 2018, mod den da ubesejrede italiener Vissia Trovato

Ekstra Bladet kunne for få uger siden fortælle, at Sarah Mahfoud inden titelforsvaret mod Meinke skulle bokse en ikke-titelkamp mod mexicanske Mayeli Flores – forudsat at IBF godkendte kampen. Godkendelsen har IBF givet, men på kontoret i New Jersey er man usikre på, om den kamp bliver gennemført.

“Ja, det er korrekt, at hun fik lov til at bokse en ikke-titelkamp. Som vi har forstået det, så er den kamp måske aflyst,” lyder meldingen fra IBFs kontor

Foto: Nina Meinke Facebook
Kommentarer