Gribsholt møder englænder i Kolding 3. februar

Mikkel Gribsholt (3-0) får, hvad der ligner overkommelig modstand ved TK Promotions stævne i Forum Kolding den 3. februar. Det bliver engelske Ben Cook (0-2), der ifølge BoxRec har tabt en kamp på points og én før tid. Kampen bokses over 6 omgange.

De to nederlag gør i skrivende stund 31-årige “The Claxican” Cook til nr. 1.453 på BoxRec i superfjervægt, mens Gribsholt er nr. 571 i fjervægt. Ligesom flere andre af de britiske boksere, vi har set i Danmark de seneste år har Cook dog bokset flere profkampe end dem, der er registreret på BoxRec. Hos det alternative britisk-irske forbund BIBA er Cook således registreret for fem kampe, der ikke står på BoxRec, de fire af dem sejre.

Ifølge BIBA vandt den tætbyggede Cook således i 2019 på points over 4 omgange over den rutinerede nicaraguaner Pablo Narvaez, som han så efterfølgende tabte til over 8 omgange. Også i 2019 vandt Cook desuden over en anden nicaguaner, Jose Aguilar, i en tæt kamp over 8 omgange. Aguilar er på BoxRec registreret for mere end 100 kampe.

Kommentarer