Hamane-stævne i Køge ?

Hvis man skal tro BoxRec, så har den nye promoter Hadi Hamane sit første profstævne i kalenderen.

Det bliver angiveligt i Ravnsborghallen i Køge, fredag den 21. juni. Foreløbig er fire profdebutanter, én dansk og tre svenske, sat på programmet, ifølge BoxRec.

Det danske navn er den 36-årige cruiservægter Wissam Khattar. De tre svenskere er Yohannes Berhane, Mariusz Gnas og Mohamed Abdukrahim.

Alle tre svenskere har gode amatørresultater i bagagen – sidstnævnte er regerende svensk mester, og han har i efteråret slået danske Danny Jensen (to gange) og Ahmad el Ahmad. Berhane er sølvvinder ved de seneste svensk mesterskaber, og han vandt guld i 2017. Det samme gjorde Gnas, der som junior i 2015 tabte til danske Tobias Møllenberg ved NM.

Den svenske kvindebokser Jelena Jelic (på billedet) står ikke på stævnet på BoxRec, men hun meldte forleden på Facebook, at hun har skrevet kontrakt med Hamane, og at hun profdebuterer den 21. juni.

Hvis planerne holder, så får vi en særdeles travl forsommer for profferne i Danmark: Mohammed Tehrani har stævne i Aarhus den 18. maj, med Mock i en rematch/IBO VM-kamp, Oliver Møllenberg bokser i Græsted den 8. juni, Mogens Palle holder stævne i Randers den 15. juni, med Enock Mwandila Poulsen i en EU-titelkamp, Team Sauerland arrangerer VM-stævne med Dina Thorslund i Horsens den 22. juni, og endelig er der planlagt stævne i Aabenraa den 4. juli med Q Pro Boxings navne.

Foto: Jelena Jelic Facebook
Kommentarer