Hollandsk og norsk sejr i Aabenraa

Hollandske Alicia Holzken (nu 4-0) mødte den hårdføre rumænske-tyske Xenia Jorneac (nu 10-4) i en kamp om små WIBF og GBU VM-titler i fluevægt. Jorneac er gået tiden ud med navne som Dina Thorslund og Ashley Brace, og hun viste også som en besværlig modstander for Holzken.

Holzken startede som den mest aktive og præcise, men Jorneac kom gradvis med. I 5. omgang prøvede Holzken en offensiv, men Jorneac hang på. De effektfulde slag kom fra Holzken, men hun slog også meget i paraderne, og selv om Holzken nok vandt omgangene, var Jorneac hele tiden med. Cifrene til fordel for Holzken var 2 x 99-91 (Søren Saugmann og René Dreyer Larsen) og 98-92 (Ralf Koch).

Klar sejr til Nazari
Afghansk-norske Jamshid Nazari (nu 5-0) mødte den gennemrutinerede georgier Kahka Avetisiani (nu 25-54-1), der efter et afbud var hentet ind med kort varsel. Avetisiani kan være en besværlig modstander, men Nazari boksede ham klogt og præcist, og især den tørre højre gav Avetisiani problemer.

Georgieren prøvede et par gange at spille på, at han blev ramt i nakken, men slagene virkede rene nok, og i perioder var der nærmest tale om udboksning, når Nazari placerede sine slag. Efter de seks omgange lød sejren på 2 x 60-54 (Jan Christensen og René Dreyer Larsen) og 60-53 (Søren Saugmann).

Kommentarer