Nielsen tabte vild kamp mod Guerrero

Mikkel Nielsen (nu 8-1) havde fra starten svært at finde distancen og få hænderne til at køre mod den høje mexicaner Jose Guerrero (nu 10-2-2), der viste sig at være god til at dukker under Nielsens højre sving, og samtidig bruge rækkevidden godt.

Først mod slutningen af 2. omgang så Nielsen ud til at få rigtigt fat, men i 3. omgang gik mexicaneren til modangreb. Det blev til et hårdt slagsmål, og begge fik øjenskader undervejs. Især Guerrero måtte kæmpe med en flænge over højre øje, men begge blev tilset af lægen i 5. omgang.

I 6. omgang fik Guerrero godt fat, og Nielsen havde vanskeligt ved at få mexicaneren på slaghold. I 7. omgang kom Nielsen tilbage, og Guerrero blev trukket et points, da han endnu engang slog for dybt. I 8. omgang havde det mexicanske dybe arbejde imidlertid effekt, og mexicaneren havde bedst fat med sine lange sving.

Mod slutningen af 9. omgang blev Guerrero ramt hårdt, og Nielsen spurtede tilsyneladende omgangen hjem. Da Nielsen tilsyneladende også kom bedst ud af en hektisk afsluttende omgang, var det en jublende dansker, der lignede en vinder, mens Guerrero gik til ringhjørnet tilsyneladende i den tro, at han havde tabt.

De tre sidedommere, Ralf Koch, Søren Saugmann og René Dreyer Larsen, så det imidlertid anderledes. De havde alle 95-94 til mexicaneren, der dermed vandt GBUs Intercontinental titel i weltervægt.

Foto: Boksenyt
Kommentarer