Ingen Murray til Poulsen – kamp i Danmark i oktober ?

Der bliver ingen Martin Murray kamp til Kim Poulsen i England i næste uge. Poulsen kunne ikke nå at få orden på de lægepapirer,som det britiske bokseforbund forlanger.

“Det engelske bokseforbund bliver ved med at forlange lægeerklæringer, vi ikke har tid til at få alt i orden inden afrejse. Der er mindst 4 uger på MRI, 14 dages ventetid på resultat. Og vi har kun vidst det i 4 uger, altså er der ikke tid. Alt andet er iorden, men det har ikke været muligt det andet.

Efter det forlanger de, at jeg er vaccineret imod hepatitis, 14 dage før kamp. En hepatitis vaccine er en 3 step vaccine. Første sprøjte kan du få, den anden skal være én måned efter. Den sidste kan du tage igen måned efter. Og de tre step skal ifølge det engelske forbund være klaret. Det har vi heller ikke tid til. Amatøragtigt. Gad vide hvad alle de georgiere og så videre gør, som bokser i England. De forfalsker med garanti papirer. Det gider jeg ikke gøre,” forklarer Kim Poulsen.

Til gengæld fortæller den engelske veteran Ashley Theophane, at han blandt andre tilbud har fået henvendelse om en kamp mod Kim Poulsen, den 5. oktober i Danmark – den dag hvor Q Pro Boxing arrangerer deres næste stævne.

“Kim Poulsen er blevet tilbud til mig i Danmark til den 5. oktober i Danmark, så jeg har muligheder,” siger Ashley Theophane til World Boxing News.

Kim Poulsen er åben for den kamp.

“Ham bokser jeg meget gerne. Jeg har intet hørt endnu selv. Jeg vil gerne møde ham, og jeg er meget interesseret i Quaestor,” melder Kim Poulsen.

Kilde: worldboxingnews.net
Kommentarer