Jacob Bank vinder WBO Youth titlen med overlegen sejr

Jacob Bank (nu 5-0) havde på forhånd meldt, at han ikke gik efter en knockout mod Aku Kanninen (nu 9-1-1), Agendaen fra starten også at bokse kontrolleret, selv om han tidligt fik gode træffere ind på Kanninen.

I 2. omgang blev det en smule overmodigt, når Bank lod Kanninen komme tæt på. Men Kanninen formåede ikke at udnytte mulighederne, og Bank bevarede kontrollen. I 3. omgang stod der Bank på det hele. Kampleder Mikael Höok havde ikke meget at lave i denne periode.

En frustreret Kanninen satsede i perioder i 4. omgang, og Bank lod sig også frustrere en smule, når finnen kom for tæt på. Det gav Kanninen lidt muligheder på havdistancen. Når Bank holdt afstanden, var der ingen tvivl om dominansen, men igen lod han sig i momenter lokke til at spille he-man i infight.

I 6. fik Bank i starten flow’et tilbage, men kampleder Höök måtte formane ham for at holde. Mod slutningen af omgangen blev Kanninen så igen presset af både høje og dybe træffere. Kanninen virkede modløs i starten af 7. omgang, og som omgangen skred frem, blev det til afstraffelse, og Kanninen opgav i pausen, så Höök kunne signalere afslutningen. På det tidspunkt førte Bank med 70-53 hos alle tre sidedommere, Jan Christensen, Zoltan Enyedi og Valerio Mosca.

Kommentarer