Jeppe Møller: Man skal vænne sig til interessen

Jeppe Møller Christensen skal bokse sin tredje profkamp den 13. november i Kolding, og for anden gang bliver det på et stævne vist på TV2 Sport. Spotlightet er noget, man skal vænne sig til, fortæller han.

“Man skal vænne sig til at der er mere interesse og hype omkring kampene, særligt til TV-stævnerne. Derudover er træningen selvfølgelig mere målrettet og intens henimod kampene,” siger han i en pressemeddelelse.

I hans anden profkamp var han ude i 6 omgange, og det er også en erfaring, der skal arbejdes med.

“Det var godt at få nogle omgange i rygsækken. Kampen lærte mig at det er vigtig at dosere kræfterne og ikke køre på med 100 km/t. fra start. Mine arme syrede til de sidste omgange,” erkender Jeppe Møller Christensen, der dog gerne vil stoppe sin modstander i Kolding, selv om det ikke er et mål i sig selv.

“Publikum skal forvente at se en topmotiveret og formstærk udgave, der vil sætte sig på kampen fra start af. Jeg stopper hellere end gerne min modstander hvis chancen byder sig, Men mit primære fokus er at udvikle mig fra kamp til kamp. Det vigtigste er at jeg vinder kampen,” fastslår han.

Kilde og foto: TK Promotion Facebook
Kommentarer