7 kampe, 4 sejre, 1 dansk medalje ved U19 EM

Det blev til indledende sejre til alle tre danske deltagere, inden de blev elimineret ved U19 EM i Montenegro, og det blev til en bronzemedalje til Sofie Rosshaug  i letfluevægt.(50 kg)

Rosshaugs bronze kunne nemt have været vekslet til en sølv eller guld med en smule mere dommertække i semifinalen mod den regerende EM-sølvvinder, Sara Cirkovic fra Serbien. Især i 2. omgang havde Rosshaug godt fat, men det endte med et knebent nederlag på 2-3.

I hendes kvartfinale besejrede hun klart tyske Jessica Vollmann. Rosshaug vandt de første to omgange så klart, at hun kunne bokse sikkert i sidste omgang. Allerede i hendes første kamp, 1/8 finalen mod den regerende EM-bronzevinder Iraxte Del Valle fra Spanien var Rosshaug startet som lyn og torden, og spanieren blev stoppet i 1. omgang.

Victor Hoveling i weltervægt (67 kg) sad over i 1/16 finalen, og i 1/8 finalen vandt han over Mohammad Issa fra Israel. Hoveling tog føringen allerede i 1.omgang, hvor israeleren fik en advarsel, og den føring holdt rigeligt hjem til en 5-0 sejr. I kvatfinalen tabte Hoveling med 5-0 til Damjan Luesevic fra Montenegro, efter en kamp hvor Hoveling ellers var godt med.

I letvægt (60 kg) blev Elias Idrissi dømt som taber med 2-3 i sin 1/8 finale mod den regerende Europamester, Alexey Shendrik, fra Rusland, efter en kamp hvor Idrissi ellers så ud til at hente den hjem i 3. og afgørende omgang. I 1/16 finalen havde han vundet klart over Nikolau Dimitrios fra Grækenland.

Kilde og foto: DaBU Facebook
Kommentarer