Thorslunds kikkert rettet mod Ebanie Bridges

Mens det primært er TK Promotion, der står for at arrangere WBO-mester Dina Thorslunds danske kampe, med den internationale samarbejdspartner Probellum i kulissen, så har Probellum en bunden opgave som international promoter: At skaffe Thorslund større kampe i udlandet, helst unifications.

Her har Probellum allerede inden lørdagens titelforsver tilsyneladende fokus på den australske IBF-verdensmester i bantamvægt, Ebanie Bridges (8-1). Bridges boksede senest, da hun tog titlen fra argentineren Maria Cecilia Roman i Leeds, England. Og Thorslund melder sig meget interesseret i den kamp.

“Det ville fedt at møde Ebanie, men resultatet bør ikke komme som en overraskelse, for jeg ville vinde. Jeg er bedre end hende. Men ville være en fin kamp, og opbygningen kunne være sjov med to “blonde bombere”, siger Thorslund i en pressemeddelelse fra Probellum.

Hun føler sig overbevist om, at hun kan samle titler i vægtklassen.

“Jeg mener, at jeg er den stærkeste i bantamvægt, og med de rigtige forberedelser kan jeg tage alle bælterne og samle vægtklassen,” mener Thorslund, der ser sådan en udvikling som en mulig kulmination på hendes karriere.

“Det er mit mål, og det har været en lang vej at komme til det her punkt i min karriere, især uden promoter så længe. Men med Probellum til at bakke mig op, så tror jeg på, at vi kan lave disse store kampe for kvindeboksning” siger Thorslund.

De øvrige mestre i bantamvægt, amerikanske Jamie Mitchell hos WBA og mexicanske Yuliahn Luna Avila hos WBC, er også med i overvejelserne.

Foto: Boksenyt
Kommentarer