Kem Ljungquist bokser i Tyskland

Kem Ljungquist bliver den første danske prof i aktion i det nye årti. Den 25. januar bokser han på et kombineret Universum/Sauerland stævne i Hamburg. Ljungquist (9-0) skal her møde ukraineren German Skobenko (5-4-2) fra Ukraine i en kamp over 8 omgange.

“Jeg har trænet smart og arbejdet målrettet mod at rette mine tidligere fejl, og jeg har generelt givet mig hundrede procent til hver eneste træning. Jeg er meget motiveret og fast besluttet på at gøre, hvad der skal til for at nå toppen. Jeg vil have et super godt 2020, og jeg vil stærkt fra start. Jeg håber på mange kampe og et spring op ad ranglisten. Forhåbentlig får jeg også en titelkamp i den nærmeste fremtid. Jeg vil gøre alt for at være klar til noget stort,” siger Kem Ljungquist i en pressemeddelse.

26-årige Skobenko er nr. 494 på BoxRec, og han har tabt sine sidste tre kampe, alle på udebane i Rusland.  Hans bedste resultat er en uafgjort mod den ubesejrede azerbadjaner Zamig Atakishiyev – og det er værd at bemærke, at han er gået tiden (og har vundet en omgang) mod Evgeny Romanov, der i dag er nr. 21 i verden.

“Jeg har set et par kampe med ham, og han ser temmelig stærk ud og har nogle gode bokseevner. Så jeg ser frem til at dele ringen med ham i Hamburg,” siger Ljungquist.

 

Kommentarer