Khattab: Jeg ser mig selv som favorit

Lørdag skal Abdul Khattab (18-2-1) bokse om WBAs Continental titel i Belgien. Den 32-årige hviderusser Mikalai Vesilou (10-0-1) er modstanderen, og han har udover profkampene også en lang karriere som amatør bag sig. Blandt andet har han bokset i World Series of Boxing, hvor han har slået navne som Stefan Härtel og Denis Radovan, mens han har tabt til Sergey Derevyanchenko.

På trods af Vesilous meritter, ser Khattab sig selv som favorit.

“Han virker til at være god teknisk, men ikke en der slår så hårdt. Han slår meget og er meget rutineret med mange amatør og professionelle kampe. Han virker som en god modstander. Det kan godt være han er høj, men han er ikke ligeså hurtig som jeg. Jeg ser altid mig selv som favorit, ellers ville jeg ikke have taget kampen,” siger Abdul Khattab i en pressemeddelelse.

Han bokser for anden gang som prof i udlandet, når han går i ringen i Spiridou Dame i Charleroi.

“Jeg ser frem til det. Jeg er glad for at udfordringen kom fra udlandet. Det betyder, at jeg har alt at vinde og intet at tabe. Jeg skal bare vinde det lort. Det er et af de største forbund, og det har altid været en drøm at bokse inden for et af de største forbund. En sejr vil få mig tættere på målet om at blive verdensmester. Det her er det første og største skridt,” siger han.

Kampen streames på Q Pro TV.

Kommentarer