Khattab vs. Flodin bekræftet

Team Sauerland har bekræftet, at Abdul Khattab (15-2-1) møder svenske Oliver Flodin (4-0) i en kamp over otte omgange i mellemvægt på undercardet til Dina Thorslunds WBO VM-kamp mod Alesia Graf 19. januar i Struer Energi Park.

25-årige Khattab vender tilbage efter mere end et års pause siden en uafgjort kamp på udebane i oktober 2017 mod tyske Ronny Mittag. Men han føler sig klar til opgaven.

“Jeg har holdt mig igang og i form hele året og ventet på den rigtige mulighed. Den har jeg nu, og jeg glæder mig. Det betyder noget ekstra, at det er en svensker, jeg skal møde. Det gør det endnu sjovere. Det giver lidt ekstra blod på tanden og en fed stemning i hallen. Og jeg kan godt lovene fansene, at jeg tæver ham,” siger Abdul Khattab i en pressemeddelelse.

Opgaven er en tidligere nordisk amatørmester, 22-årige Oliver Flodin fra Jönköping i Sverige. Det skræmmer ikke Khattab.

“Jeg har set et par omgange med Flodin. Han er en god, ung bokser, som lige er kommet i gang som professionel. Han var god som amatør, men professionel boksning er noget helt andet, og jeg vil vise ham, at han har langt endnu. Jeg tror, at det bliver en rigtig god kamp.

Folk i Struer kan forvente en stærk Abdul. Jeg er sulten og stærkere end nogensinde. Jeg ved, hvor jeg god, jeg er, og jeg tror hundrede procent på, at jeg kan få en titelkamp i 2019. Det er ikke for sjov mere. Det er alvor og seriøst nu,” siger han.

Oliver Flodin mener, at kampen er Khattabs sidste chance, og han tror på, at han er den klogere bokser.

“Det bliver en krig. Det må være Khattabs sidste chance som professionel og for mig er det en stor mulighed for at tage et skridt op. Det er en klassiker, når en svensker møder en dansker. Jeg har mødt og slået mange danskere som amatør, og jeg forventer også, at jeg er klogere end Khattab. Han kommer meget fremad, og det passer min stil perfekt,” siger Flodin, der stiler efter en EU eller EBU titelkamp indenfor to-tre år.

Promotor Nisse Sauerland ser frem til et opgør mellem to lovende skandinaviske boksere.

“Vi er glade for at præsentere et skandinavisk showdown med meget på spil for begge boksere. For Oliver er det et stort skridt op, og for Abdul er det alt eller intet. Det er en farlig kamp for både Oliver og Abdul, og fansene kan forvente et brag af en kamp mellem Danmark og Sverige,” siger Nisse Sauerland.

Kommentarer