Khattab vs. Hadzihajdic

I januar så mange på forhånd Abdul Khattab (16-2-1) som underdog, da han gik i ringen mod Team Sauerlands svensker Oliver Flodin. Når Khattab bokser den 23. februar i Ringkøbing, så skal man til gengæld være temmelig ekstrem pessimist, hvis man ikke ser ham så stor favorit mod bosnieren Adnan Hadzihajdic (4-17-1). Khattab frygter da heller ikke opgaven.

“Nej, slet ikke. Jeg er godt forberedt og lige haft en hård kamp mod Oliver Flodin. Hadzihajdic er slet ikke i nærheden af mine forrige to modstandere. Jeg forventer at gå seks gode omgange, og jeg glæder mig til at møde ham og være tilbage i ringen. Jeg er allerede begyndt at savne det,” siger Abdul Khattab i en pressemeddelelse.

Hadzihajdic giver ikke Khattab mange på points på BoxRec kontoen, for i skrivende stund er bosnieren nr. 1.137 på listen. Han er stoppet 10 gange, blandt andet af Puriya Haidari i 2013. Khattab håber på den baggrund at kunne vinde mere overbevisende end i den svære kamp mod Flodin.

“Jeg var kun på 50 procent af, hvad jeg virkelig kan. Jeg kan meget mere. Folk skal forvente en 100 procent klar Abdul,” siger Khattab.

Promoter Peder Forsman erkender, at der er tale om en lettere opgave i denne ombæring.

“Abdul viste i Struer, at han for alvor er tilbage. Denne gang får han en lettere modstander, da der kun er gået en måned siden sidste kamp. Abdul skal ud og dominere kampen fra start, og bokser han op til det han kan, så er jeg sikker på at han nok skal vinde,” siger Forsman.

Kommentarer