Khattar vs. Novalic og 6 andre profkampe i Køge

Den danske cruiservægter Wissam Khattar får sin professionelle debut ved et Hadi Hamane stævne i Ravnsborghallen i hjembyen Køge den 21. juni. Det fortæller en pressemeddelelse fra Hadi Hamane Promotion.

Khattar skal møde bosniske Murat Novalic (0-5) i en kamp over 4 omgange. Bosnieren boksede senest i Danmark den 18. maj i Viby, Aarhus, hvor han gav Shahriyar Weissi god modstand.

Aftenens seks andre profkampe har alle svenske boksere i det ene ringhjørne:

Letsværvægt, 4 omgange:
Mariusz Gnas, Sverige (0-0) vs. Benjamin Skender, Bosnien (5-16)
Gnas profdebuterer med et svensk mesterskab i bagagen. Skender tabte i Viby på points til Haris Dzindo, og han er siden blevet stoppet i en kamp i Tyskland.

Letmellemvægt, 4 omgange:
Simon Henriksson, Sverige (5-3) vs. Jovica  Jovanovic, Bosnien (1-21)
Henriksson blev i 2018 besejret af Mikkel Nielsen i Sundsvall i Sverige. Jovanovic var i Holstebro i 2015, hvor han blev pointsbesejret af Puriya Haidari.

Letweltervægt, 4 omgange:
Johannes Berhane, Sverige (0-0) vs. Mirko Jovic, Serbien (2-11)
Berhane har vundet guld ved de svenske mesterskaber. Jovic har i 2017 besejret Puriya Haidari på points i en kamp i Tyskland, mens han i januar i år bev stoppet i 3. omgang af Heva Sharif i Gilleleje, og i februar tabte han på points til Oliver Møllenberg i Ringkøbing.

Superfjervægt, 4 omgange:
Mohammed Abdulrahim, Sverige (0-0) vs. Nemanja Jasenovski, Serbien (0-3)
Abdulrahim er regerende svensk mester. Jasenovski har i år tabt til Oliver Møllenberg i Gilleleje (KO1) og Mahdi Jallaw i Ringkøbing (TKO3)

Weltervægt, 4 omgange:
Yaffet Amaniel, Sverige (3-2) vs. Stefan Markovic, Bosnien (0-4)
Amaniel er efter tre sejre i rad skuffende blevet stoppet i hans seneste to kampe i Sverige. Markovic har som den eneste af de gæstende mandlige boksere ikke optrådt som prof i Danmark før.

Superfjervægt, 4 omgange:
Jelena Jelic, Sverige (0-0) vs. Anja Jankovic, Bosnien (0-5)
Jelena Jelic har vundet både svensk og serbisk mesterskab. Jankovic har bokset alle sine hidtidige profkampe i Tyskland.

Foto: Hadi Hamane Facebook
Kommentarer