Kim Poulsen: Alderen må gøre en forskel

Det er en modstander, der har været med på den store internationale scene, som Kim Poulsen møder den 5. oktober i Gilleleje. Men Ashley Theophane er trods alt blevet 39 år, og Poulsen mener, at det kan være en afgørende faktor.

“Vi er begge rutinerede boksere, men der er stadig syv års forskel mellem os. Der må være en forskel på et eller andet stadie, når han er syv år ældre end mig. Han må også vide, at det bliver hårdt. Jeg vinder den kamp. Det gør jeg 100 procent. Jeg går ikke i ringen uden at tro på mig selv,” siger Kim Poulsen i en pressemeddelelse.

Selv om Kim Poulsen altså er yngre end sin modstander, så kan han godt selv mærke, at alderen gør ting ved mennesker.

“Jeg forbereder mig som jeg plejer, men nu er kroppen en anden end for ti år siden. Kroppen er ikke så glad for hård træning som for 10 år siden. Skader kommer lettere, hvis man ikke passer på og spiser ordentligt. Da jeg var yngre, kunne jeg godt træne to til tre gange om dagen. Nu træner jeg en eller to gange,” fortæller Kim Poulsen, der dog føler sig godt på vej til kampform.

“Når jeg kan gå i ringen med god samvittighed, så glæder jeg mig hver gang. Det er kun mig selv, jeg kan takke, hvis det går dårligt. Jeg har god samvittighed med fire uger igen, og formen ser fin ud. Det skal nok komme til at spille,” siger han.

Kommentarer