Kore vil møde vinderen af Theophane vs. Ouma

Veterankampen i Gilleleje mellem Ashley Theophane og Kassim Ouma kan få dansk relevans. Landry Kore vil nemlig gerne møde vinderen, når han har overstået sin kamp i Herlev i november – og han vil helst møde Theophane.

“Hvis vinderen af kampen ikke er bange for at møde mig, så bliver det en kamp med sportslig værdi. Jeg er en hard-hitter, som er på vej frem, og de er begge veteraner med stor rutine. Jeg vil gerne møde begge to.

Ashley er bedre placeret, men begge er store navne i bokseverdenen. Ouma har mødt Golovkin, som siger at det har været en af hans hårdeste kampe. – Men Ashley er manden. Han er skattekisten. Jeg vil tage alt hans erfaring og alt det han har bygget op og tage det hele fra ham.,” siger Landry Kore i en pressemeddelelse.

Han er overbevist om, at han kan slå vinderen.

“De har ikke en chance. Folk glemmer, at jeg har løbet fra løverne på savannen i Afrika. Intet kan overraske mig. Jeg har set det hele og været på dybt vand. Det er bare at sætte kampen op,” siger Kore.

Foto: Team Sauerland / Photo Wende
Kommentarer