Kunduzi kæmper pointsejr hjem

Nesar Kunduzi (nu 4-0-1) havde fået fornøjelsen af Ilia Beruashvili (nu 9-20), Georgien, der for kort tid siden gav Mikkel Gribsholt en udfordrende aften i Herning.

Og ganske som ventet viste Beruashvili sig i 1. omgang som en besværlig og akavet modstander, som Kunduzi ikke altid kunne holde fra livet, og kampleder Lars Jepsen var kommet på arbejde. Kunduzi leverede det reneste og pæneste arbejde, men Beruashvili fik spoilet en del, og han også afleveret sine egne træffere.

Beruashvili blev skubbet ned i 3. omgang, men der blev ganske korrekt ikke talt. Georgieren fik en henstilling for at støde med skulderen i infight. Beruashvili prøvede at showboate, men Kunduzi fik ham presset med en god serie. Beruashvili fik til sidst en advarsel for igen at bruge skulderen.

Der blev også byttet træffere i 4. omgang, uden at nogen af de to kunne dominere klart. Efter de fire omgange gik sejren til Kunduzi med rigeligt klare 3 x 40-35 fra sideommerne Jan Christensen, Per K. Hansen og Søren Rommelhoff.

Kommentarer