Mahfoud møder Mayeli Flores i Brøndby

Sarah Mahfouds kamp i Brøndby-Hallen 6. november bliver en ikke-titelkamp over 8 omgange. Promoter Mogens Palle fortæller, at Mahfoud (10-0) skal møde mexicanske Mayeli Flores (7-0-1) – forudsat at IBF godkender kampen.

“Aftalerne omkring Sarahs kamp er på plads. Mayeli Flores har underskrevet kontrakten. Nu mangler jeg kun IBF’s endelige godkendelse. Den forventer jeg snart dukker op,” siger Mogens Palle til Ekstra Bladet.

I en pressemeddelelse tidligere på ugen lovede Danish Fight Night en “sensationel” modstander til Mahfoud. Det må siges at være en smagssag, om det prædikat kan sættes på den ret ukendte mexicaner, der på BoxRec er rangeret i superfluevægt, et par vægtklasser under Mahfoud.

Flores har kun bokset to kampe siden februar 2016, begge i 2019. Den ene gav til gengæld også et bemærkelsesværdigt resultat, da hun i en WBC Fecarbox titel i superfluevægt ganske overraskende knockoutede Zulina Munoz, som skal møde Dina Thorslund i en WBO VM-kamp i bantamvægt den 13. november. Den anden kamp, en TKO-sejr over Susy Sandoval, er først dukket op på BoxRec, efter at Mahfoud-kampen er blevet offentliggjort.

Kampen kræver altså lige IBFs godkendelse. Mahfoud har en mandatory udfordrer i tyske Nina Meinke, og IBF skal godkende, at Mahfoud bokser en opvarmning inden en kamp mod hende.

Kommentarer