Meng: Jeg bokser i det nye år

Den 30. oktober meldte argentinske Brenda Carabajal, at hun den 7. december skulle forsvare sin IBF Interim VM-titel i fjervægt mod Sarah Mahfoud, i den nye Royal Stage hal i Hillerød. Hendes post på Facebook var ledsaget af noget, der lignede en officiel Danish Fight Night plakat.

Den 2. november skrev BT, at promoter Mogens Palle havde bekræftet kampen i december overfor avisen. Og i skrivende stund står Carabajal vs. Mahfoud stadig på BoxRec til at blive bokset den 7. december.

Der er for dog for nærværende ikke meget, der ellers bekræfter, at der faktisk bliver gennemført et stævne i Hillerød i december. Og hvis det sker, så bliver det tilsyneladende uden IBF Youth mesteren Oliver Meng, i hvert fald hvis man skal tro Lolland-Falsterske lokalmedier.

“Nu har jeg juleferie, og jeg skal så bokse igen i starten af næste år. Så det er det, vi træner frem imod,” sagde Oliver Meng mandag den 4. november til lokal-tv stationen TV-M, i forbindelse med åbningen af hans træningscenter i Nykøbing Falster.

Kilde: TV-M YouTube

 

Kommentarer