Micki Nielsen: Vi har kigget ham ud

Micki Nielsen – på billedet sammen med træner Gutte Løiborg – mener, at han er godt rustet til Europamester Yves Ngabus aggressive stil, når han står overfor den lørdag i Roeselaere i Belgien.

“Jeg har set nogle af hans kampe, han kommer meget fremad og svinger meget i sine slag. Han har gode parader og kan godt lide at slå uppercuts, hvis man kommer i infight. Vi har kigget på det hele, og vi føler os godt forberedte. Han er helt sikkert en god modstander, men jeg mener, at jeg har mødt bedre modstandere,” siger Micki Nielsen i en pressemeddelelse.

Nielsen har ikke bokset i Danmark i snart tre år, men han håber, at en sejr i Belgien kan give nye muligheder i Danmark, og bringe ham tilbage, hvor han var inden det sydafrikanske nederlag til Kevin Lerena.

“Jeg vil gerne knocke ham ud foran hans fans på lørdag. Det vil være et statement, så er man tilbage. Sejren er selvfølgelig det vigtigste, men en knockout vil slå mig tilbage, hvor jeg var, før mit  nederlag. Og et EM-bælte vil kunne åbne for op for nogle større kampe og nogle store stævner herhjemme. Det er det, der er målet,” siger han.

Kampen vises på TV3 Sport fra kl. 23.

Foto: Team Sauerland
Kommentarer