MTK Global lukker ned

Det internationale manager/promoterfirma MTK Global lukker ned. Det sker i kølvandet på den presseomtale af firmaet, det har givet, at amerikanske myndigheder har sanktioneret medstifteren Daniel Kinahan, der anklages for international kriminalitet.

Kinahan forlod officielt MTK Global i 2017, men det er ingen stor hemmelighed, at han siden har været rådgiver for flere boksere i MTK, blandt andet sværvægtsmesteren Tyson Fury. Og det har fået andre aktører i boksemiljøet til at lukke lågen for MTK.

“Eftersom førende promotorer nu har informeret os om, at de vil afbryde alle forbindelser med MTK, og ikke vil samarbejde med vores boksere, så har vi taget den svære beslutning at lukke forretningen med udgangen af denne måned,” skriver MTK Global i en pressemeddelelse.

MTK Global har blandt andet haft Dina Thorslund i stalden som internationale managers. Samarbejdet fortsætter nu i stedet med Lee Eaton, der var den personlige kontakt hos MTK Global.

“Tak til MTK Global for alt det arbejde, de har gjort for Dina og vores stævner. Dina vil stadig have en management aftale med vores gode partner Lee Eaton,” skriver træner Thomas Madsen på Facebook.

Kommentarer