Munoz: Jeg vil ikke lade chancen gå fra mig

I fem år, fra 2012 til 2017, var Zulina Munoz WBC-verdensmester i superfluevægt. Den 13. november i Kolding får hun chancen for igen at spænde et VM-bælte om livet, når hun udfordrer WBO-verdensmesteren i bantamvægt, Dina Thorslund. Den mulighed har hun tænkt sig at udnytte.

“Det her er ny chance for mig for at blive verdensmester igen, og den vil jeg ikke lade gå fra mig. Jeg er så heldig, at jeg har været verdensmester før, og jeg arbejder hårdt på at bringe mig selv i den bedst mulige form,” siger Zulina Munoz, der har bokset langt de fleste af sine kampe hjemme i Mexico, men som ikke frygter udebanen.

“Det er ikke nyt for mig at bokse på udebane, den erfaring har jeg allerede. Jeg har været på andre scener før, så jeg er klar til det,” fastslår Munoz.

Hun har dog respekt for Dina Thorslund, og hun forventer, at kan blive en underholdende publikumskamp.

“Jeg forventer en krig oppe ringen, for Dina og mig selv, men de virkelige vindere vil blive det publikum, der kommer for at se os den dag.

Jeg anser Dina for at være en stor bokser, og en stor mester. Jeg håber, at hun er på toppen, så vi kan give en stor kamp den 13. november. Dina  – forbered dig til at være i din bedste udgave, lad os få en ren kamp, og må den bedste kvinde vinde,” siger hun.

Kommentarer