Mwandila Poulsens EU-titelkamp den 15. juni i Randers

Promoter Mogens Palle vender tilbage til en hal, hvor han tidligere har arrangeret mange store stævner, når Enock Mwandila Poulsen (10-0, i midten) den 15. juni bokser EU-titelkamp i letweltervægt mod polakken Michal Syrowatka (20-2). Kampen bokses nemlig i Randers Hallen den 15. juni.

“Jeg glæder mig kolossalt meget til denne opgave. Det er den slags kampe, som jeg har trænet hårdt på at nå frem til, siden jeg begyndte til boksning. Det er helt optimalt, at jeg får denne titelkamp på dansk hjemmebane. Så ved jeg, at jeg har tilskuerne med mig, og det vil give mig den fornødne styrke til at erobre titlen,” siger Enock Mwandila Poulsen i en pressemeddelelse.

Han er klar over, at han står overfor et vigtigt skridt i karrieren.

“Det er en meget vigtig kamp – den vigtigste i mit liv indtil videre. Min modstander har besejret den nuværende Europamester. Med en sejr her kan jeg vise, at jeg er én af de bedste i Europa. Det her kan føre mig frem til de helt store kampe,” siger han.

Ifølge pressemeddelelsen skal også Oliver Meng (5-0), Ditlev Rossing (11-0), Jeppe Morell (9-2), Heva Sharif (3-0), Sarah Mahfoud (8-0), Allan Mahfoud (3-0) og debutanten Victor Ramon (til højre) i ringen. Der bliver angiveligt tre titelkampe på stævnet.

 

 

Kommentarer