Nonina: Jeg er velforberedt

Sydafrikanske Bukiwe Nonina føler sig i form og forberedt til opgave, hvor hun næste fredag i Nykøbing Falster skal møde Sarah Mahfoud i en IBF Intercontinental titelkamp.

“Jeg er velforberedt og i god form. Jeg havde en kamp i december, hvor jeg vandt, og jeg har været klar til denne opgave længe. Det er stor mulighed for at komme til at bokse om IBF-titlen. Jeg ser frem til opgøret og til at tage kampen op med Sarah Mahfoud. Jeg har samtidig arbejdet hårdt og forberedt mig ekstra godt, fordi jeg skal bokse i et andet land,” fortæller Bukiwe Nonina i en pressemeddelelse.

Nonina vandt VM-titlen i bantamvægt i det lille forbund WBF ved i 2017 at slå tyske Alesia Graf. Den titel har hun forsvaret et par gange.

“Jeg var godt forberedt på Alesia Graf. Hun var aggressiv og gik hele tiden fremad i ringen. Men jeg var forberedt på hendes stil, og jeg brugte bare min hjerne til at besejre hende,” siger Bukiwe Nonina, der ikke lader sig afskrække af, at hun mod Mahfoud for første gang skal bokse i fjervægt. Hun regner stadig med at kunne udnytte både sin intelligens og sin lange rækkevidde.

“Jeg fokuserer altid på mig selv i bokseringen, for det drejer sig om, hvordan jeg kan vinde kampen, og hvordan jeg bedst kan forsvare mig selv og justere min boksning. Det er en stor chance for mig, og jeg tror, at jeg har gode muligheder i denne kamp,” fastslår Nonina.

Hun ser chancen for at kvalificere sig til en VM-kamp som en stor motivation.

“Jeg kan love, at jeg kommer for at gøre mit bedste, og at jeg vil levere en flot præstation. Det er min ambition at vinde de største VM-titler i boksning. Det er det, som jeg arbejder for nu. Derfor er det helt oplagt for mig at tage denne kamp i IBF-regi, for det vil være første store skridt på vejen til at opfylde min helt store drøm,” siger Bukiwe Nonina, som inden sin første kamp i fjervægt er gået direkte ind som nr. 3 og nr. 9 på WBA’s og IBF’s verdensranglister i den vægtklasse.

Kommentarer