Officials udpeget til Thorslund vs. Cetin

WBC og WBO har udpeget officials til Dina Thorslunds WBC/WBO mandatory titelforsvar i bantamvægt mod tyrkiske Seren Cetin, lørdag i Royal Arena. Det er dog endnu ikke helt afklaret, hvem af de fire officials, der skal være kampleder.

WBO udpegede først to sidedommere, Stephane Nicolo, Frankrig og Ferenc Budai, Ungarn. Da kampen er en WBC mandatory, vundet i et WBC purseoffer, skulle WBC så udpege kampleder og én sidedommer.

Imidlertid valgte WBC at gøre Stephane Nicolo til kampleder, så de kunne udpege to sidedommere. Her  valgte de Marcin Pawlak, Polen, og Daniel Van de Wiele, Belgien. Van de Wiele var også sidedommer i Thorslunds unification mod Yuliahn Luna, og her gav han mexicaneren 3 omgange.

WBO har dog ikke været enig i den fortolkning af regler og indbyrdes aftaler, så i skrivende stund er det endnu uklart, hvem af de udpegede officials. der bliver den tredje mand i ringen.

Det skulle dog ligge fast, at WBC supervisor bliver Debbie Down fra England, og WBO supervisor bliver Beate Pöske fra Tyskland.

Kommentarer