Patrick Nielsen glæder sig til Abraham rematch

Patrick Nielsen har ikke været i ringen, siden han i april tabte en split decision mod tyske Arthur Abraham i Offenburg. Der har siden i perioder været stille om en eventuel rematch, men nu forventer Nielsen, at den er ved at være på plads til en dato i marts, og at den kan blive en genstart af boksekarrieren.

“Når jeg vinder mod Arthur Abraham, vil jeg rigtig gerne holde mig aktiv igen. Jeg vil bare i gang med at bokse og komme tilbage. Derfor satser jeg på, at det bliver et stort bokseår. Alt er stort set på plads, og jeg glæder mig allerede til at komme i ringen igen,” siger Patrick Nielsen til BT.

Han har lært af sine fejltagelser og nederlag, ikke mindst KO-nederlaget til John Ryder, så han kommer ikke til at holde meget jul . Der skal trænes og sparres i de kommende uger.

“Jeg ramte bunden i England, men så lavede jeg et brag af en kamp i Tyskland mod en meget bedre modstander end John Ryder. Arthur Abraham har været dobbelt verdensmester og er stadig en knockout-bokser. Efter London vågnede jeg op. Jeg indså, at jeg blev nødt til at leve og ånde boksning, hvis jeg skulle blande mig i toppen. Og det har jeg ændret, så nederlaget var på en måde sundt for mig. Nederlaget til Ryder har kun gjort mig stærkere. Det er ikke noget, jeg ønsker at prøve igen, så jeg skal være i meget bedre form. Man ved, at det kan ske, og man tager jo chancen, hver gang man går op,” fastslår Patrick Nielsen.

Kilde: BT, foto: Team Sauerland / Sebastian Heger
Kommentarer