Porsgaard kæmper sig til solid pointsejr

Jacob Porsgaard (nu 3-0) havde fået, hvad der lignede en ganske hård matchning mod georgiske Nika Gvavaja (nu 6-19-2), der tidligere har gjort tingene besværlige for gode navne.

Porsgaard boksede dog ganske fornuftigt fra starten, hvor han udnyttede sin lige venstre og sin rækkevidde med omtanke. Den snu georgier fandt hurtigt ud af, at han var nødt til at komme tættere på Porsgaard, men i infight kom Porsgaard også udmærket ud af tingene.

Det blev en smule mere rodet i 2. omgang, men det var stadig Porsgaard, der landede de klareste træffere. Den klassiske venstre job og højre opfølgning fungerede fint, men der var især effekt, når Porsgaard fik uppercuts og dybe slag med.

Mod slutningen af 3. omgang ramte Porsgaard ansigtet ind i Gvavajas hovedbund, og det resulterede i et cut ved øjet. Det gjorde ikke noget godt for Porsgaards boksning, der blev lidt vildere. Men Gvavaja var heldigvis også træt,  så selv om Porsgaard blev lidt mere presset, kunne Gvavaja ikke for alvor bringe ham i problemer.

Det blev til en indiskutabel dansk pointsejr. Søren Saugman og Rene D. Larsen havde 40-36, mens Torben Seemann Hansen havde 39-37.

Kommentarer