Patrick Nielsen slider sig til rodet pointsejr

Patrick Nielsen (nu 30-3) vendte i Gilleleje tilbage til bokseringen i en kamp  efter halvandet års pause, mod armensk-franske Armen Ypremyan (nu 9-2-2).

Patrick Nielsen startede som den  mest aktive og præcise, men Ypremyan viste sig hurtigt at være den besværlige type, man kunne frygte. Han formåede flere gange at trække Nielsen i infight, og her blev danskeren flere gang ramt lidt for meget, og kampen blev rigeligt hektisk.

Det blev ikke bedre af, at Nielsen sidst i 2. omgang fik et cut, da de to boksere stødte hovederne sammen. I 3. omgang ramte Nielsen bedre, og nu var det Ypremyan, der fik skadet øjet, som begyndte at hæve.

I 4. omgang gik Ypremyan hårdt til angreb, og Nielsen blev ramt flere gange. Men franskmanden havde ikke kræfterne til at holde angrebet, og Nielsen kom godt tilbage. Danskeren lod sig stadig lokke for meget i infight, men det var trods alt ham, der landede mest, og i 5. omgang virkede Ypremyan på et tidspunkt  ramt – mens Nielsen blev presset hårdt sidst i omgangen.

Det blev en noget rodet 6. omgang, hvor Nielsen landede mest, og hvor Ypremyan ikke helt havde held med sit arbejde. Nielsen havde fået indstillet sin venstre lidt dybere, så den ikke så ofte røg over Ypremyans dukninger. 7. omgang var det også Nielsen, der ramte renest. Mod slutningen af omgangen skubbede han Ypremyan omkuld efter at have ramt ham, men han slap for henstilling.

I 8. omgang fik Ypremyan en slags revanche, da han smed Nielsen ned med et slynggreb. Der skete dog ikke så meget andet end brydning, før Nielsen fik smidt et par serier ind mod slutningen af omgangen, mod en træt armensk-franskmand.

Efter de otte omgang lød dommersedlerne på ganske klare 2 x 79-73 (Rene D. Larsen og Søren Saugmann) og 80-72 (Torben Seemann Hansen). Personligt kunne jeg godt have givet Ypremyan en omgang eller to mere.

 

Kommentarer