Porsgaard vs. Kerdikoshvili i Gilleleje

Jacob Porsgaard (2-0) får georgisk modstander i Gilleleje den 5. oktober. Han møder Giorgi Kerdikoshvili (3-19-5).

“Jeg ved, at han har mange kampe og at han er en rimelig hård fyr. Han er sådan en slider, sådan en der er hård at bokse i mod. I forhold til mine to andre professionelle kampe, så er han helt sikkert den sværeste modstander. Det er kun fire kampe siden, at han mødte Europamesteren,” siger Jacob Porsgaard i en pressemeddelelse.

Kerdikoshvili har i Spanien gået tiden ud mod ubesejrede Sergio Garcia, der er regerende Europamester i letmellemvægt. Han blev til gengæld stoppet i Hviderusland af Mikalai Vesialou, som Abdul Khattab møder i oktober. Så selv om georgieren har ganske negative cifre på rekordlisten, så forventer Porsgaard, at han vil få en hård kamp.

“Det bliver ren krig fra start. Jeg skal være der 100 procent fra første sekund og til klokken lyder. Der er ingen af os, der kommer til at give os. Jeg ser mig selv som favorit, men det bliver ikke en nem kamp det her,” vurderer Porsgaard, der ser frem til et avancement på BoxRec mod georgieren, der i skrivende stund er nr. 396, hvor Porsgaard er nr. 573.

“Jeg ryger ind i top 400, hvis jeg vinder, så det vil være et stort skridt og en god mulighed for at vise, at jeg er værd at satse på i fremtiden. Der er 1600 på verdensranglisten i min vægtklasse. At komme i top 400 vil betyde en hel del. Jo højere man ligger, jo bedre bliver modstanderen,” siger han.

Kommentarer