Poulsen: Arrangementet har været til grin

Mens en offentlig fransk annoncering af EM-stævnet i Creteil, Paris, den 4. februar stadig lader vente på sig, så er Enock Mwandila Poulsen i gang med sidste fase af træningen, siden den 10. januar med en underskrevet kontrakt i hånden.

Ifølge Boksenyts oplysninger har planen for stævnet været et dobbelt EM-stævne, med Y12 Boxings stjerne Kevin Lele Sadjo i en hovedkamp og rematchen mellem Poulsen og Franck Petitjean i en main support.

Selv om stævnet altså ikke er nået ud til franske medier, tilsyneladende ikke kommer på fransk tv, og stadig ikke står på BoxRec, så er datoen altså på EBUs hjemmeside, og bekræftet overfor Danish Fight Night af Y12 Boxing, der i efteråret vandt kampen i purseoffer. Og Poulsen er klar til at lade frustrationerne over det rodede arrangement gå ud over Franck Petitjean i Creteil.

“Nu skal jeg bare ned og give ham nogen på munden, for jeg synes, det har været til grin med den måde, som franskmændene har håndteret det hele på. De har haft så lang tid til at arrangere kampen, uden at den er blevet til noget. Selvfølgelig har de forsøgt at spolere mine træningsplaner, men jeg kan afsløre, at jeg har holdt mig i gang, og at jeg er i rigtig god form,” siger Enock Mwandila Poulsen i en pressemeddelelse fra Danish Fight Night.

Poulsens promoter, Bettina Palle, meldte for kort tid siden, at hvis franskmændene ikke kan arrangere stævnet den 4. februar, så vil hun søge EBU om lov til at arrangere et frivilligt titelforsvar for Poulsen.

Foto: Enock Mwandila Poulsen Facebook
Kommentarer