Ramon møder spansk-argentiner

Nyproffen Victor Ramon (1-0) får en spansk-baseret argentiner som modstander ved Mahfoud vs. Carabajal stævnet den 1. februar i Frederiksberg-Hallerne.

25-årige Ezequiel Gregores (1-1) er bosat i Palma de Mallorca. Han er i skrivende stund rangeret på BoxRec som nr. 1.091 i letvægt, hvor Ramon er nr. 962 i letweltervægt. Med sine blot 171 cm er Gregores lavere end Ramon, men danskeren undervurderer ham ikke.

“Jeg tror virkelig, at han er stærk. Han er ikke så høj, men han ligner en, der går fremad i ringen og presser på. Min træner Thomas Povlsen har set nogle videoer med ham, så vi lægger en god plan og taktik. Men jeg skal selvfølgelig bokse, som jeg plejer og ikke gå på kompromis med min egen stil,” siger Victor Ramon i en pressemeddelelse.

Ramon har ikke bokset siden debutkampen i juni, men han føler sig godt forberedt.

“Jeg har trænet endnu hårdere end før min debutkamp. Jeg følte ikke, at jeg fik vist mit fulde potentiale i min første kamp. Jeg vil ikke lægge for stort pres på mig selv, men jeg glæder mig virkelig til at komme op i ringen og vise, hvad jeg kan. Jeg er godt i gang med træningen og har holdt formen ved lige, og vi har arbejdet på forskellige ting, der skal gøre mig bedre og stærkere,” siger han.

Kommentarer