Regis Prograis trækker sig fra World Boxing Super Series

World Boxing Super Series finalisten i letweltervægt, Regis Prograis, har trukket sig fra turneringen med øjeblikkelig virkning.

Årsagen er uenighed om det beløb, der skulle indsættes på en bankgaranti inden finalekampen, der skulle have været mod skotske Josh Taylor. Prograis’ promoter, Lou DiBella, mener, at de bankgarantier, som selskabet bag WBSS, Comosa AG, ville stille, ikke er i overensstemmelse med kontrakten.

DiBella har derfor taget sagen i retten med påstand om, at Prograis er fri af alle forpligtelser overfor Comosa og WBSS.

Prograis ville ifølge kontrakten have fået 2 mio dollars, hvis han havde slået Taylor i finalen. Den skulle rygtevist have været bokset den 5. oktober i Storbritannien, men den dato har streamingtjenesten DAZN ifølge Boxingscene aldrig godkendt.

Comosa har afvist DiBellas påstand, og de melder, at de vil fastholde Prograis på kontrakten. De henviser til, at Ivan Baranchyk også truede med at forlade turneringen inden semifinalen, men at der i sidste ende blev lavet en aftale, så Baranchyk boksede. Baranchyk har også Lou DiBella som promoter.

Kilde: Boxingscene, Foto: Regis Prograis Facebook

 

Kommentarer