Ribe-stævne flyttes til den 3. september

Ifølge den tyske matchmaker Mario Pokowietz ligger det nu fast, at det stævne, han sammen med danske Larsen Boxing havde planlagt  i Ribe i påsken, rykkes til den 3. september.

Som grund bliver givet, at trods ophævelsen af corona-restriktioner i Danmark, regnes Danmark stadig som højrisikoområde i blandt andet Tyskland, så for de udenlandske boksere vil der stadig være særlige regler at overholde.

“Showet, som Larsen Boxing planlægger i påsken på Fritidscenter Ribe, Danmark flyttes til 3.9.2022 samme sted.  Årsagen til denne forsinkelse, trods den fuldstændige afskaffelse af Corona-restriktioner i Danmark til sidste mandag, er den manglende planlægningssikkerhed i alle “hjørner og ender”. Et eksempel herpå er, at Danmark ikke kun i Tyskland stadig regnes som et højrisikoområde, men også de tilhørende sanktioner. Forsalg af billetter i Ribe er ikke startet endnu,” skriver Mario Pokowietz på Facebook.

På BoxRec står Nicklas Pedersen og Ritti Dayson ikke længere på programmet. Til gengæld står Osama Hadifi (11-3) til at gøre comeback. Andre danske boksere er efter planen Ali Hussein (8-2-1), hans bror Hamza Hussein (profdebut), Robert Larsen (5-4-1), Danni Alwan (0-3) og profdebutanten Daniel Ravn.

Kommentarer