Rossing: Det har været noget af en proces

Ditlev Rossing er ikke en mand, der kan gøre ting halvt. Så lange kamppauser og coronanedlukning ledte ham tilbage til de misbrugsproblemer, der havde plaget ham fra hans tidligste barndom. Han mistede venner, lejlighed og karriere, inden gan traf beslutningen om at lade sig indskrive på et behandlingshjem, fortæller han til Skive Folkeblad.

“Det var noget af en proces. Jeg vidste hele tiden, jeg ville tilbage og være bokser, men situationen var slem. Mine behandlere sagde, jeg ikke skulle forvente at komme til at bokse igen. Det gjorde de klart for mig, men jeg ville ikke give slippe. Jeg ved, det kom fra et kærligt sted, fordi de ville beskytte mig. Men jeg holdt fast i , at jeg ville tilbage til boksningen. Det var det, der holdt mig oppe,” siger Ditlev Rossing til Skive Folkeblad.

Døgnbehandlingen varede tre måneder. og Rossing er nu klar til at vende tilbage i boksningen. Målet er stadig et VM-bælte.

“Det er det, jeg hele tiden er gået efter, og nu er der kommet struktur på det og lagt en langsigtet plan. Mit nye promotorteam har tidligere vist noget interesse, men har aldrig forsøgt at fiske mig, mens jeg var hos Mogens Palle. Nu har vi et godt samarbejde og en god dialog om, hvordan mit comeback skal foregå,” siger Ditlev Rossing, der bokser igen efter godt to et halvt års pause, når han den 1. oktober i Forum Kolding møder venezuelaneren Gusmyr Perdomo,

Kilde: Skive Folkeblad, Foto: Boksenyt
Kommentarer