Rossing glæder sig over WBC-rangering

På WBCs seneste rangliste dukkede cruiservægteren Ditlev Rossing op som nr.  36, og det glæder selvsagt den 24-årige bokser.

“Jeg er utrolig glad og stolt over placeringen. Det er en stor ære at komme ind på verdensranglisten hos et af de store forbund efter så få kampe. Det giver mig blod på tanden i forhold til at arbejde videre i træningssalen og kravle endnu højere op ad ranglisten,” siger Ditlev Rossing i en pressemeddelelse.

Det er ikke mindst Rossings WBC Youth titel, der giver ham den fine placering hos det mexicansk-baserede verdensforbund.

“Jeg føler, at jeg er på rette spor, og at jeg har udviklet mig meget. Jeg er rigtig glad for, at jeg i januar kunne stoppe min modstander, som ellers normalt går tiden ud mod meget stærke folk. Men jeg fulgte min gameplan til punkt og prikke og boksede taktisk klogt og ventede på åbningerne. Nogle gange har jeg været for vild oppe i ringen, men her holdt jeg hovedet koldt og fik bygget min boksning fornuftigt op,” siger Ditlev Rossing, som har fjernet alle forstyrrende elementer i sin tilværelse udenfor ringen og med egne ord primært koncentrerer sig om at træne, spise og sove,” siger Rossing.

For nærværende er Rossing i gang med forberedelserne til et kommende Danish Fight Night stævne, der ifølge pressemeddelelsen er under forberedelse.

Foto: Ditlev Rossing Facebook
Kommentarer