Rossings DFN-kontrakt udløb 21. september

Den 5-års kontrakt, som promoter Mogens Palle og Ditlev Rossing oprindeligt underskrev i 2016, udløb officielt den 21. september. Det fortæller Ekstra Bladet.

Alligevel fortsatte en form for samarbejde, som Rossing i weekenden afsluttede, efter at en kamp mellem Rossing og sydafrikanske Thomas Oosthuizen den 7. januar ikke kunne blive til noget. Ekstra Bladet har valgt at offentliggøre indhold fra den email, som Rossing sendte til Palle.

“Det er blevet mere og mere tydeligt for mig at se, at du ikke længere har, hvad der skal til for at løfte min boksekarriere til det højest mulige niveau, det drejer sig både om det sportslige og det økonomiske. Det her konstante uvished, manglende kommunikation, og de mange tomme løfter, er ikke andet end spild af tid,” refererer Ekstra Bladet fra Rossings email til Mogens Palle.

I efteråret blev det offentliggjort, at Ditlev Rossing skulle møde den tidligere VM-udfordrer Constantin Bejenaru. Den kamp var der dog ifølge Ekstra Bladet tilsyneladende ikke opnået enighed om, da den ikke kunne blive en VM-kvalifikationskamp – kampen var i en pressemeddelelse blevet omtalt som en VM-eliminator.

Rossing trænede dog hos den indkaldte træner Benny Checa (på billedet sammen med Rossing), da stævnet blev udsat.

“Jeg har investeret mange penge i Ditlev gennem de år, vi har samarbejdet. Det er skuffende, han optræder så illoyalt overfor mig. Da Ditlev droppede kampen i november, var det anden gang, han skred fra en kamp. Og det er ikke optimalt for mig, fordi jeg har investeret mange penge i ham,” siger Mogens Palle til Ekstra Bladet.

Ditlev Rossing har ikke bokset siden 1. februar 2020. Pressemeddelelser fra Danish Fight Night meldte om tilbud om VM-kampe på udebane mod henholdsvis WBA-mester Arsen Goulamirian (selv om Rossing ikke var rangeret hos WBA) og IBO-mester Kevin Lerena.

Da muligheden for en Goulamirian-kamp dukkede op i december 2019,, var Rossing lige blevet opereret i hånden. En kamp mod Lerena takkede Palle nej til i oktober 2020, fordi Danish Fight Night havde andre planer – der dog ikke blev til noget.

“Myndighederne lukkede Danmark ned 11. marts sidste år. Jeg har været udelukket fra at lave stævner og få fløjet modstandere ind fra udlandet i halvandet år,” siger Mogens Palle til Ekstra Bladet.

I samme periode har en anden dansk profstald, TK Promotion, arrangeret fem stævner (det ene i samarbejde med Team Sauerland), de tre af dem VM-stævner.

Kommentarer