Serrano: Mahfoud har afvist 6-cifret dollarbeløb

I efteråret mistede IBF-mester Sarah Mahfoud en planlagt unification mod den amerikanske WBC/WBO-mester, Amanda Serrano,  angiveligt på grund af corona-restriktioner.

Nu hævder Serrano på Twitter, at Mahfoud-lejren har afvist et nyt tilbud på 6 amerikanske cifre. Det samme har den mexicanske WBA-mester Erika Cruz, så selv om Serrano har haft fokus på at samle titlerne, så vil hun nu forsvare sine bælter mod en endnu ikke navngivet modstander. Planen er åbenbart en kamp i næste måned på et ppv-stævne.

“Et 6-cifret tilbud blev givet til begge disse piger, der er mestre i min vægtklasse. De har begge afvist, de vil ikke samle titlerne. Jeg vil ikke snuble, jeg vil videre og bokse et titelforsvar. Mit show fortsætter,” lyder Amanda Serranos udgave af historien på Twitter.

Serrano’s promoter, Lou DiBella, gik ellers på Twitter i juni for at melde, at han den 15. juni havde indgået aftale med Erika Cruz management om en kamp, når Serrano havde overstået en udflugt til MMA. Men den aftale ser ud til at være faldet til jorden.

Mahfouds førsteudfordrer hos IBF har længe været tyske Nina Meinke, i stald hos SES Promotions. Selv i disse coronatider er det nok et spørgsmål, hvor længe Mahfoud kan trække et mandatory forsvar,  efter snart halvandet år som mester uden at bokse.

Teoretisk kunne en unification mellem Mahfoud og Cruz tænkes at være en mulighed, og i Danmark tænker mange – ikke mindst medierne – i retning af en Mahfoud vs. Thorslund kamp. Indtil videre er der dog ikke mange nye, konkrete pegepile den vej.

Kilde og illu; Amanda Serrano Twitter

 

 

Kommentarer