Snævre danske nederlag ved U17 EM

Det blev til to danske nederlag ved U17 EM i Georgien, men begge nederlag  var med delte dommerstemmer, og andre briller kunne have set kampene anderledes.

Silas Gryholt (billedet) i 50 kg blev dømt som taber med dommerstemmerne 2-3 til Francesco D’Ascari fra Italien, i en kamp hvor Gryholt måtte tage en tælling i 2. omgang, og hvor han kun i perioder formåede at holde den fysisk stærke i italiener tilstrækkeligt på afstand.

“Set fra hjørnet var det fair, at italieneren fik sejren. Silas får i glimt vist, hvor godt han rent faktisk kan bokse, desværre ikke nok til en sejr i dag,” skriver DaBU på Facebook.

Nadja Munkholm i 57 kg tabte højst diskutabelt med 1-4 til Polina Mischenko fra Ukraine. Her var dommernes afgørelse sværere at forstå efter en fin dansk kamp.

Kilde og illu: DaBU Facebook