Thorslund forsvarer mod tidligere verdensmester den 25. februar

Dina Thorslund (18-0) skal den 25. februar i Gråkjær Arena i Holstebro forsvare sin WBO VM-titel i bantamvægt mod den tidligere WBO-verdensmester i fluevægt, Deborah Anahi Lopez (20-1-1) fra Argentina. Det bliver Thorslunds tredje forsvar af titlen, som hun vandt i 2021, efter at være rykket ned fra superbantamvægt.

27-årige Lopez tabte en kamp om det ledige WBO  VM-bælte i fluevægt på en teknisk pointsafgørelse mod landsmandinden Tamara Demarco i marts. Indtil da var den eneste plet på hendes rekordliste en uafgjort i hendes tredje profkamp tilbage i 2016. Hun vandt sin VM-titel i 2019 med en tårnhøj pointsejr mod Niorkis Carreno, som Thorslund vandt næsten lige så klart over i et titelforsvar i april.

Lopez havde Carreno i gulvet, noget Thorslund ikke formåede. Men Lopez er eller kendt mere for at være en tekniker end en puncher. Kun én af hendes sejre er sluttet før tid. Hun er ikke særlig høj, men hurtig og bevægelig med en fin, smart defensiv.

Lopez er i skrivende stund nr. 10 i verden i fluevægt på BoxRec, hvor den to år ældre Thorslund er nr. 2 i bantamvægt. Argentineren er faldet på plads efter en månedlang modstanderjagt, hvor adskillige navne har takket nej, blandt andet til unifications, og andre ikke er blevet godkendt af WBO.

Kommentarer