Thorslund og Kessler-modstandere i International Boxing Hall of Fame

Jamaicansk-amerikanske Alicia Ashley, der i 2018 tabte en WBC Interim VM-kamp til Dina Thorslund, er valgt ind i den Internationale Boxing Hall of Fame, i denne årgang i selskab med blandt andre engelske Carl Froch, der to gange mødte Mikkel Kessler, Rafael Marquez og Tim Bradley.

Kampen mod Thorslund i 2018, som endte med en dansk sejr hos alle tre sidedommere, efter et ret lige opgør, blev Alicia Ashley’s sidste i en profkarriere, der startede i 1999, og som gjorde hendes til WBC-verdensmester i superbantamvægt fra 2011 til 2016. Hun nåede også at vinde en WBA Interim VM-titel. Udover Thorslund mødte Ashley navne som Marcela Acuna (tre gange), Jackie Nava, Fatuma Zarika, Chevelle Hallback og Layla McCarter. Hendes rekordliste sluttede på 24-12-1.

Carl Froch tabte til Mikkel Kessler i en WBC VM-kamp i Herning i 2010, mens Froch vandt en rematch i London i 2013 i en IBF/WBA VM-unification. Froch boksede professionelt fra 2002 til 2014 og endte med en rekordliste på 33-2. Udover Kessler var Froch i ringen med navne som Jean Pascal, Jermain Taylor, Andre Dirrell, Arthur Abraham, Glen Johnson, Andre Ward, Lucian Bute og George Groves. Han nåede at være verdensmester hos WBA, WBC og IBF.

Kommentarer