Thorslund har næste mål klar

Næste fredag har Dina Thorslund chancen for at bliver WBO-verdensmester i sin anden vægtklasse, bantamvægt. Lykkes det, så har hun næste mål klar, en unification i bantamvægt.

“Det vil være et stort øjeblik for mig, hvis jeg kan blive verdensmester i to vægtklasser. Ikke bare for mig, men for alle boksefans i Danmark, som altid har givet mig god støtte,” siger Dina Thorslund i en pressemeddelelse.

I bantamvægt er sigtepunktet for Thorslund og hendes internationale promoter, MTK Global, den engelske WBA-mester Shannon Courtenay.

“Hvis jeg vinder her, så har Shannon Courtenay WBA bæltet, og det er mit ønske efter dette. Vi har presset på for den kamp i lang tid, men hun ser ikke ud til at ville den kamp. Det ville være en stor kamp, men jeg ville tage hende nemt.

Jeg er ikke imponeret over Courtenay overhovedet. Hun ved, at jeg nemt vil slå hende, og det er derfor, at de ikke vil, men jeg håber, at MTK Global og Matchroom kan få det til at ske,” siger Thorslund, der dog i første række er fokuseret på Noriega, som hun sbsolut ikke ser som en nem modstander.

Forberedelser har da også været hårde, med blandt andet træningsophold i Assisi i Italien.

“Men først har jeg Noriega, og den kamp tænder mig. Det har været en hård træningslejr, og jeg har været i Italien for at sparre med nogen af de olympiske boksere, så det har været gode forberedelser.

Jeg er en stor superbantamvægter, så jeg forventer selvfølgelig også at være stærk i bantamvægt. Men Noriega er også meget stærk, så jeg forventer en knaldkamp,” fastslår Thorslund.

Hun har både en plan A og en plan B til den kamp.

“Hun er en typisk mexicaner, meget hård og aggressiv, så jeg tror, at hun vil gå fremad med en høj arbejdsrate. Jeg vil være nødt til at bevæge mig  og bokse smart, men hvis det ikke fungerer, så er jeg også klar til at tage slagsmålet,” siger hun.

Kommentarer