Noriega: Jeg tror den går alle 10 omgange

Mexicanske Jasseth Noriega (27-4-2) glæder sig til den VM-chance, hun har fået mod Dina Thorslund den 25. juni i Struer. Og hun forudser, at selv om begge godt kan slå hårdt, så går den tiden ud.

“Efter min vurdering, og taget i betragtning hvad vi begge kan, så kommer vi til at ende med en pointafgørelse efter en stor kamp, som danskerne vil nyde. Jeg håber, at vi begge vil give vores bedste og levere en flot kamp. Og jeg beder til gud, at vi begge kommer ud af det med helbredet i behold,” siger Jasseth Noriega.

Hun ser det som karrierens hidtil største mulighed.

“Jeg har altid drømt om en mulighed som denne, og jeg takker gud for, at efter en masse indsats, målrettethed og afsavn, så er det blevet virkelighed. Det gør mig bevidst om, at den eneste mulighed er at vinde,” siger Noriega, der også ser frem til at møde en bokser, hun har respekt for.

“Hun er en meget stærk modstander med mange evner, og det inspirerer mig at møde den type modstander, for hvis du vil være den bedste, så må du møde og slå den bedste. Selvfølgelig er jeg stolt over at repræsentere mit land, Mexico, og jo sværere modstander, jo mere hæder vil jeg opnå. Jeg vil præstere, fordi hun som sagt er en meget stærk modstander,” fastlår hun.

Noriega greb muligheden for at blive verdensmester, blandt andet fordi at det havde hun lovet sin far.

“Jeg er klar over, hvad der er på vej i min retning. Jeg har tillid til mine evner, og jeg ved, at jeg kan blive verdensmester. Min tid er kommet, og muligheden kom nu, fordi gud mener, at det er det rigtige tidspunkt for mig. Selvfølgelig bliver en stor tilfredsstillelse og glæde at nå, hvad jeg har stræbt efter i årevis. Jeg lovede min far det, og jeg er glad for at opfylde det løfte.

 

Kommentarer