Thorslund-kamp ikke en done deal

Fredag meldte en manager for den venezuelanske bokser Niorkis Carreno på sociale medier, at hun var modstanderen til Dina Thorslunds kamp den 9. april i Holstebro. Den udmelding var åbenbart temmelig forhastet, og ikke clearet med arrangørerne af kampen, TK Promotion.

“Det er på ingen måde sikkert. Hun er et blandt flere navne, men denne opførsel har på ingen måde gjort det nemmere, og det er ikke en done deal,” siger matchmaker Thomas Madsen fra TK Promotion.

Det er normal kotyme i professionel boksning, at det er promotoren på en større kamp, der står for at annoncere kampen. Den uskrevne regel brød venezuelanerne så ved at tagge Thorslund i et opslag om kampen, og det kan nu ændre tingenes gang.

“Det er ikke første gang i historien, at en boksers bagland har ødelagt en kamp,” siger en ærgerlig Thomas Madsen.

VM-kampen kræver selvsagt godkendelse af forbundet, WBO, og Thomas Madsen skulle først mandag meddele WBO, hvilken vej, man ønskede at gå.

Gennem de seneste mange uger har der været sonderinger af mange emner, og mange har takket nej til at møde Thorslund, blandt andre de øvrige mestre i bantamvægt. Et vægtskifte har også været overvejet.

Kommentarer