Thorslund-lejr har sendt tilbud til Courtenay

WBO-mester Dina Thorslund og hendes bagland har tilbudt engelske Matchroom at komme til England for at møde WBA-mesteren i bantamvægt, Shannon Courtenay, i en unification. Responsen har ikke været overvældende, så nu er der sendt et tilbud til Courtenay om at komme til Danmark, også uden at møde overvældende interesse.

“Hvorfor Shannon Courtenay ikke vil møde Dina, ved jeg ikke. Men vi har sendt hende et lukrativt tilbud. Men indtil videre har hendes promotor, Matchroom, ikke svaret. Det er helt til grin. Courtenay vil jo være storfavorit. Det handler ikke kun om penge, men også om boksesporten i det hele taget,” siger træner Thomas Madsen til Struer Nyheder.

Dina Thorslund er nået et punkt i karrieren, hvor der skal store udfordringer og mål til at holde motivationen. Hvis det ikke lykkes at lokke større navne i ringen mod Thorslund, så kan karrieren være på vej mod slutningen.

“Det skal være store kampe, men indtil videre har ingen ønsket at møde Dina. Men Dina vil rigtig gerne give Struer en stor kamp som afskedskamp, hvis det kommer dertil, Der skal ske et eller andet. Hvis ikke det er muligt at få store kampe til Dina, så kan den næste kamp være Dinas afskedskamp. Hun har ikke mere at bevise,” fastslår Thomas Madsen.

Kilde: Struer Nyheder
Kommentarer